Národní setkání české Satja Sáí mezinárodní organizace se v konalo 9. – 11. června 2017 v Praze. Téměř 30 členů a přátel se shromáždilo, aby oslavilo další společný rok na duchovní cestě, další rok soužití v inspirativní Sáí rodině a aby prozkoumalo význam motta konference, kterým bylo „Vidět svět s láskou“.

 

Vzácný host z Velké Británie, Dr. Kiran Patel, se s námi podělil o svou moudrost, zážitky a zkušenosti, pocházející z doby, kdy byl jedním z prvních studentů Satja Sáí Univerzity. Den dále pokračoval zpíváním duchovních písní a pohybovými aktivitami, až dospěl k dalšímu vrcholu, kterým bylo vystoupení tradičního hosta z Německa, pana Manfreda Gransee, centrálního koordinátora regionu 71, do kterého Česká Republika patří. Pan Gransee se podělil o své zkušenosti a svým přístupem k vidění světa s láskou svým typicky zábavným a zároveň upřímným a autentickým způsobem.

 

Všichni účastníci potvrzovali, že je setkání inspirovalo v pokračování na cestě a povzbudilo je v tom, aby se vrátili do svých domovů a prací a viděli vše s láskou.